«Αποβράσματα της κοινωνίας» όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό για τον Κ. Καραμανλή

0

Ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής φρόντισε από την πρώτη του συνέντευξη να δείξει την… κοινωνική ευαισθησία της νέας κυβέρνησης και τον… πολιτικό της πολιτισμό

———————————————————————-

Δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη στον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ, ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, αναφέρθηκε στο ζήτημα της παραβατικότητας στα μέσα μεταφοράς λέγοντας πως όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο θα πρέπει να νιώθουν ως… «αποβράσματα της κοινωνίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».

Οι «άριστοι» και νόμιμοι ιδιοκτήτες της εξουσίας δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν προφανώς πως κάποιοι άνθρωποι δεν διαθέτουν ούτε το 1,40 που κοστίζει το εισιτήριο για τις μετακινήσεις τους. Ούτε όμως και ο κατά τ’ άλλα κοινωνικά ευαίσθητος κ. Πορτοσάλτε αντέδρασε στα περί «αποβρασμάτων».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com