Μπαράζ περιοδειών και συναντήσεων για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας

0

Κορυφώνουν τις περιοδείες, τις επαφές και τις συναντήσεις τους ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Ενδεικτικά, η Άννα Βαγενά επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Αγιάς, όπου περιηγήθηκε στις υπηρεσίες του Δήμου και συζήτησε με τους εργαζόμενους.

Η επίσκεψή της συνέπεσε με ένα ευχάριστο γεγονός. Εκείνη την ώρα, πραγματοποιούταν ο πολιτικός γάμος ενός νέου ζευγαριού, στους οποίους και ευχήθηκε για την κοινή τους ζωή.

Ο Δημήτρης Γελαλής , συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας , κ. Κουτσούκη Θάνο και τα μέλη του Δ.Σ. Στη διεξοδική συζήτηση που είχαν τέθηκαν θέματα όπως, η ανεξαρτησία των φαρμακοποιών ώστε να μπορούν να ασκούν ανεπηρέαστοι το λειτούργημά τους, το ωράριο , γενικά προβλήματα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ και τέλος ζητήματα σχετικά με τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.

Ο Βασίλης Ζωγράφος περιόδευσε στο κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του, Δημήτρη Λιόλιο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε διαδοχικά σήμερα το πρωί την 8η Ε.Μ.Α.Κ. Λάρισας, το Δασαρχείο και το συνεταιρισμό «ΘΕΣγη», όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας στις δύσκολες και επικίνδυνες μέρες της ζωής μας, όποτε έχουμε ανάγκη,  για αυτό και η αξία του επαγγέλματος τους είναι ανεκτίμητη για τους πολίτες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δασαρχείο της Λάρισας, μία υπηρεσία η οποία καλείται να προστατεύσει το περιβάλλον και την αντιπυρική προστασία των δασών. Οι δασικοί χάρτες αλλά και η επερχόμενη ενίσχυση της υπηρεσίας καταδεικνύουν την προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ για ισχυρή δημόσια πολιτική πρόληψης των δασικών πυρκαγιών.

Επισκέφτηκε επίσης τα γραφεία του Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ανέλυσε τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά και τις θεσμικές τομές, στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορικά με την αναβίωση των συνεταιρισμών.

Η Καίτη Παληογιάννη επισκέφτηκε διαδοχικά τις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ Ελασσόνας, αλλά και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, όπου συνομίλησε με την αναπληρώτρια διοικήτρια Βιβή Ζαζά και τους διοικητές των νοσοκομείων Λάρισας και Καρδίτσας, Δημήτρη Λιόλιο και Βάιο Βαρελά.

Η Χαρίκλεια Σουρλαντζή – Ζαχαράκη περιόδευσε το προηγούμενο βράδυ στη Φαλάνη και τη Γιάννουλη, συνομιλώντας με τους κατοίκους σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com