Μέχρι και την τελευταία στιγμή!

0

Όσο και αν προσπάθησαν η Ν.Δ. και ο ίδιος ο Μητσοτάκης να πάμε σε εθνικές εκλογές χωρίς πολιτική και προγραμματική αντιπαράθεση, μόνο με προπαγάνδα και fake news, απέτυχαν. Ακόμα και το αόρατο πλέγμα προστασίας των ΜΜΕ στην αξιωματική αντιπολίτευση αποδείχτηκε διάτρητο και ανυπόληπτο.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι διακυβεύεται στις εκλογές της Κυριακής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει ποια είναι τα ντιλ που σκοπεύει να υλοποιήσει η Ν.Δ. με τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις τράπεζες, τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τι επιπτώσεις θα έχουν αυτά στο κοινωνικό συμφέρον και τη ζωή του καθενός.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στα εργασιακά και στην οικονομία, αλλά και στο Ελληνικό, στη ΔΕΗ, στις δημόσιες συγκοινωνίες, στα δημόσια σχολεία. Που να μην καταλαβαίνει ότι οι υποθέσεις διαφθοράς θα κλείσουν ως διά μαγείας, ότι τα θαλασσοδάνεια του παλιού πολιτικού κατεστημένου θα διαγραφούν ως διά μαγείας και θα φορτωθούν στα κορόιδα, ότι ένα νέο σύστημα πολιτικής χειραγώγησης θα εγκατασταθεί στη Δικαιοσύνη.

Ο κόσμος της εργασίας, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας, οι νέοι έχουν τη δύναμη να αποτρέψουν αυτά τα σχέδια.

Με αυτούς πρέπει να επιδιώξουμε να συναντηθούμε, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Να απαντήσουμε πειστικά στις αμφιβολίες τους. Να τους πείσουμε ότι η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μια κρίσιμη μάχη για την κοινωνία, τη δημοκρατία, τις προοδευτικές αξίες. Μια μάχη για τη ζωή μας.

Αυτή τη μάχη μπορούμε και πρέπει να την κερδίσουμε. Συνεχίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή!

*Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com