Σε Ελασσόνα, Τύρναβο και χωριά του Δήμου Κιλελέρ ο Νίκος Παπαδόπουλος

0

Περιοδεία στην Ελασσόνα και τον Τύρναβο πραγματοποίησε την Τετάρτη ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι συζητήσεις που έγιναν αφορούσαν κυρίως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την περιπέτεια των μνημονίων που πέρασε η χώρα και το μέλλον της το οποίο μπορεί πλέον να ορίζει ξανά, χωρίς ανασφάλεια.

Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους κατοίκους να στηρίξουν  με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές, ώστε η Θεσσαλία και η χώρα μας να μην επιστρέψουν ξανά στα χέρια αυτών που την χρεοκόπησαν, αλλά να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο για τους ανθρώπους της, χωρίς πλέον τη μέγγενη των μνημονίων.

Επίσκεψη πραγματοποίησε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου.

Εντωμεταξύ, στα χωριά Μεγάλο Μοναστήρι, Νέα Λεύκη και Αγίους Αναργύρους του δήμου Κιλελέρ παρευρέθηκε την Τρίτη ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους και κυρίως τους παραγωγούς, ήταν αρκετά εποικοδομητικές και επικεντρώθηκαν στην πολιτική της Κυβέρνησης γύρω από την προστασία, προώθηση και αξιοποίηση των αγροτικών προϊόντων και τροφίμων της χώρας, η οποία ήδη γίνεται πράξη, στη δρομολογημένη αναμόρφωση του κανονισμού του ΕΛΓΑ με προσαρμογή στα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής και χορήγηση προκαταβολής για ζημιές από καιρικά φαινόμενα.

Επιπλέον, τη συζήτηση μονοπώλησαν και οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι οποίες τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται στο ακέραιο, η μείωση της τιμής του αγροτικού πετρελαίου και η αλλαγή φορολογίας, μέτρα τα οποία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες από το Πήλιο ο Πρωθυπουργός.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com