Συνέχισαν και την Κυριακή τις περιοδείες τους στο νομό οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

0

Σε πεδινές αλλά και ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας περιόδευσαν την Κυριακή 30 Ιουνίου – μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες για τον τόπο εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου – οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ειδικότερα, η υποψήφια βουλευτής, Άννα Βαγενά βρέθηκε την Κυριακή στα Αμπελάκια.

Είναι γνωστή η αγάπη και το ενδιαφέρον της για αυτό το χωριό. Αυτό είναι το χωριό που παντρεύτηκε το 1977 με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και στην πλατεία που φαίνεται στη φωτογραφία είχε γίνει το γαμήλιο γλέντι τους. Την συνδέει ακόμα η μεγάλη της θεατρική επιτυχία, «Ο γάμος», της Βάσας Σολωμού Ξανθάκη, η ιστορία του οποίου διαδραματίζεται στα Αμπελάκια. Η ίδια άλλωστε εγκαινίασε και το θέατρο στο οποίο δόθηκε το όνομα της κ. Ξανθάκη.

Η συνάντηση της με τους κατοίκους του χωριού έγινε σε ζεστό κλίμα γιατί όλοι γνωρίζουν την αγάπη της Άννας Βαγενά για αυτό το ιστορικό χωριό.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Δημήτρης Γελαλής, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής την γενέτειρά του, Βερδικούσια και το βράδυ περιόδευσε με την συνυποψήφιά του, Χρυσούλα Χρήστου, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Κιλελέρ και Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Τις συζητήσεις μονοπώλησε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και την ανάγκη που υπάρχει για συσπείρωση γύρω από το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο στόχο τη δημιουργία προοδευτικού μετώπου αντιμετώπισης της δεξιάς παλινόρθωσης.

Το βράδυ ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τους Γόννους.

Η υποψήφια βουλευτής, Ρούλα Σουρλαντζή βρέθηκε στον Τύρναβο, όπου επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος και συναντήθηκε με τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης, ενώ το βράδυ περιόδευσε στην Ελασσόνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com