Έχει δίκιο η Ν.Δ.

0

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Και όταν είπε «εντάξει, θα έρθω από το αεροδρόμιο κατευθείαν», η Ν.Δ. δεν μπορούσε, μπορούσε μόνο τις μέρες που δεν μπορούσε το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. μπορούσε μόνο όταν δεν μπορούσε η Ν.Δ. Αλλά συμφώνησαν, πάντως, ότι ο Τσίπρας είναι που δεν θέλει ντιμπέιτ.

Και τώρα και η Ν.Δ. είναι πολύ στενοχωρημένη, που δεν θα υπάρξει δημόσιος προγραμματικός διάλογος, μπροστά στον λαό. Και δεν θα μπορέσει ο κ. Μητσοτάκης να αποκαλύψει την ευρύτατη προγραμματική του υπεροχή, να εξηγήσει το ασφαλιστικό Πινοσέτ, να πει τι θα κάνει με τις 120 δόσεις, τη 13η σύνταξη και τα οικογενειακά επιδόματα, πόση ανάπτυξη θα φέρουν η επταήμερη εργασία και τα δωδεκάωρα, να παρουσιάσει τις φοροαπαλλαγές που ΔΕΝ προτίθεται να κάνει, γιατί προέχουν οι μεταρρυθμίσεις, που ΔΕΝ λέει ποιες είναι.

Και να τα πει αυτά ο Κ. Μητσοτάκης απέναντι στον βασικό πολιτικό του αντίπαλο και υπό τη δοκιμασία της σκληρής αντιπαράθεσης και όχι σε προστατευόμενο περιβάλλον, όπου οι δημοσιογράφοι δεν επανέρχονται ποτέ, απλώς κρατάνε την mont blanc και κουνάνε το κεφάλι τους.

Και έτσι η Ν.Δ., που τόσο πολύ ήθελε τον διάλογο, θα υποχρεωθεί να κρύψει το πρόγραμμά της από τον λαό και κάνει προεκλογική εκστρατεία με χορηγούμενα φιλμάκια όπου ο Κ. Μητσοτάκης χαμογελά σε δεξιούς κομπάρσους και σφίγγει χέρια.

Δεν το ήθελε αυτό η Ν.Δ. Ο Τσίπρας την εξαναγκάζει.

*Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com