Πετρόπουλος: Θα αλλάξουμε τα πράγματα στις εκλογές

0

Σε ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. «Να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξουμε τα πράγματα σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Η Λάρισα εκτός από τον Βασίλη Κόκκαλη, τον Νίκο Παπαδόπουλο και την Άννα Βαγενά θα βγάλει κι άλλους βουλευτές» δήλωσε με σιγουριά.

Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι η υπογραφή του 3ου μνημονίου ήταν η πραγματική διέξοδός για την κατάσταση που βίωνε η χώρα. «Τώρα δρομολογούνται πολλά με ταχύτητα, ως αντιστάθμισμα  των όσων βίωσε ο καθένας. Να βάλουμε πλάτη για να μην γυρίσουν πίσω τα πράγματα», υπογράμμισε.

Υποστήριξε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ανάκαμψη και η αναπλήρωση των όσων χάθηκαν. Μάλιστα αναφέρθηκε διεξοδικά στα όσα συντελέστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξει επίσημα στην οδό Πατρόκλου 18 το εκλογικό κέντρο του κόμματος ενόψει των Εθνικών Εκλογών.

Η υπεύθυνη της Κεντρικής εκλογικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας Ζωή Ακριβούλη ζήτησε συντονισμένη δουλειά και προσπάθεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com