Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: Θα σας συμπεριφερθούμε όπως στους αιχμαλώτους πολέμου (βίντεο)

0

Μία σοκαριστική αναφορά που φανερώνει την αντίληψη της ΝΔ για τη στάση που πρέπει να κρατήσει σε περίπτωση επικράτησης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, επιχειρηματίας και υποψήφιος της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, εκφράζοντας τον ακραίο ρεβανσισμό που έχουμε δει πολλές φορές στο δημόσιο λόγο «γαλάζιων» στελεχών, ανέφερε ότι η ΝΔ θα συμπεριφερθεί στο τμήμα του ελληνικού λαού που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (ή όποιο άλλο κόμμα εκτός της ΝΔ) σαν να είναι… αιχμάλωτοι πόλεμου, «με βάση τη Συνθήκη της Γενεύης»…

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών», είπε χαρακτηριστικά ο επίδοξος βουλευτής της ΝΔ.

«Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Θα τον διαγράψουν κι αυτόν ή όλα καλά;» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα που αποτρόπαιες αντιλήψεις εν είδει χιούμορ έρχονται στο προσκήνιο καθώς τα στελέχη της Ν.Δ φαίνονται να μην κρατιούνται τώρα που αισθάνονται ότι βρίσκονται στα πρόθυρα της εξουσίας. Είχε προηγηθεί η ρατσιστική και σεξιστική ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Στεφανίδη, κατά της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτηση που ανάγκασε τη ΝΔ να τον διαγράψει.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com