Β. Αγτζίδης: «Οι καραμανλικοί της Ν.Δ. προδικάζουν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

0

Σημεία συνέντευξης τύπου υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βλάση Αγτζίδη.

«Οι Ελληνες ψηφοφόροι επανασυσπειρώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι το αντίπαλον δέος είναι πολύ χειρότερη επιλογή.

Ακόμα και η καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας προδικάζει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση χρειάζεται άλλη μία τετραετία ώστε να αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε από τον Αύγουστο του 2018, την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Η πορεία της Ελλάδας κατά την περίοδο της κρίσης έμοιαζε πολύ με την περίοδο μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι λαοί του πρώην κράτους υπέστησαν τα πάνδεινα, όπως και οι Ελληνες που λόγω των καταστροφικών επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων έχασαν το 30 % του ΑΕΠ».

Μιλώντας για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ο κ. Αγτζίδης υποστήριξε πως για πάρα πολλά χρόνια ήταν μία ιστορία που έμενε στην αφάνεια και πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρώτο κόμμα που κατανόησε την μεγάλη σημασία του ζητήματος.

Κατηγόρησε την ελληνική δεξιά για την επιβολή μιας «τεχνητής λήθης» για ολόκληρες δεκαετίες σε ότι αφορά την γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού κάνοντας λόγο για μία από τις πιο σκοτεινές και αιματηρές σελίδες στην Ιστορία της χώρας.

Ο κ. Αγτζίδης επισκέφτηκε τον Σύλλογο Μικρασιατών Λάρισας ενώ μίλησε στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com