Έφυγε από τη ζωή ο Μάνθος Σαρρής

0

Έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, μετά από σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο, το πολιτικό στέλεχος της ριζοσπαστικής αριστεράς, Μάνθος Σαρρής.

Ενταγμένος στην Αριστερά από πολύ νέος ανέλαβε, κατά καιρούς, σημαντικές ευθύνες, πολιτικές και κινηματικές. Στέλεχος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους, διετέλεσε και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Υπήρξε επίσης μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και του Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη και για την Αυτοδιοίκηση στη Λάρισα, είχε σημαντική συμβολή στη δημιουργία και τη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ/Θ) και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρισας.

Ο Μάνθος Σαρρής αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα, τον γιο του Γιάννη και τους αγαπημένους συντρόφους που τόσα τους δίδαξε με τη στάση ζωής του τις προηγούμενες δεκαετίες.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, στη Λάρισα.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com