«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για την Ευρώπη των πολλών και όχι των ελίτ»

0

«Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι η αναχαίτιση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη με την ενίσχυση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στο Ευρωκοινοβούλιο», τόνισε χθες από τη Λάρισα η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαρία Τζαμπάζη.

Η κα Τζαμπάζη, η οποία είναι συνεργάτης της Ειδικής Γραμματείας για τους Ρομά, βρέθηκε στην πόλη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας της και προκειμένου να επισκεφτεί οικισμούς Ρομά σε Λάρισα, Τύρναβο, Φάρσαλα, Σοφάδες και Τρίκαλα.

Μετά από την επίσκεψή της στο Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Όπως τόνισε, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και γίνει αγώνες για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των νέων, των γυναικών, των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων, την αντιμετώπιση του ρατσισμού, την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και το σπάσιμο των στερεοτύπων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για την Ευρώπη των πολλών και όχι των ελίτ», κατέληξε η Μαρία Τζαμπάζη.

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Συνάντηση με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκο Παπαδόπουλο, είχε χθες στα γραφεία της Ν.Ε. του κόμματος, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαρία Τζαμπάζη. Η συζήτησή τους εστιάστηκε στις πολλές και καίριες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τους Ρομά, το εξαιρετικό έργο που έχει επιτελέσει η Ειδική Γραμματεία για τους Ρομά, η οποία δημιουργήθηκε το 2016, καθώς και τη μέριμνα που έχει επιδείξει για το οικιστικό πρόγραμμα και την εκπαίδευση των Ρομά.

Δεν παρέλειψε δε να επαναλάβει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον Αλέξη Τσίπρα στο σπίτι της, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Εύμοιρο Ξάνθης.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com