Δυο γυναίκες χορεύουν στο «Θέατρο του Μύλου»

0

H παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν» του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ,  θα παιχτεί στο «Θέατρο του Μύλου» το Σάββατο 11 Μαΐου στις 21:00 & την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19:00, στα πλαίσια της «Θεατρικής Άνοιξης 2019», που διοργανώνεται από το «Θεσσαλικό Θέατρο». Η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία όλο τον χειμώνα στο θέατρο «Μεταξουργείο», με τις Άννα Βαγενά και Γιασεμί Κηλαηδόνη.

Την Κυριακή 12/05, «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας», η παράστασή θα είναι αφιερωμένη σε όλες τις μάνες, σε αυτές που μεγαλώνουν και μεγάλωσαν παιδιά με κόπους και θυσίες και που πολλές φορές αναγκάστηκαν να τελειώσουν τη ζωή τους σε ιδρύματα και οίκους ευγηρίας.

Λίγα λόγια για το έργο        

Μια παράσταση με επίκεντρο την ανθρώπινη μοναξιά, είτε ως φυσική εξέλιξη της ζωής, είτε ως βίαιο περιστατικό που παγώνει τον χρόνο. Δυο γυναίκες ξένες η μια με την άλλη, συναντιούνται τυχαία και χωρίς να το καταλάβουν αρχίζουν να συνδέονται στενά. Δυο προσωπικότητες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, ηλικία, μνήμες, επιθυμίες, με μόνο κοινό της μοναξιά τους, βρίσκονται και ανατρέπουν μαζί τις ζωές τους.

Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ (viva.gr), Κανονικό: 12 ευρώ

Ανέργων – Άνω των 65 ετών – Φοιτητικό: 10 ευρώ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2410533417 – Θέατρο του Μύλου

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com