Σταθερά απέναντι στον διχαστικό λόγο ο Απ. Καλογιάννης – Λαμπερά και μαζικά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Συμπαράταξης (ΦΩΤΟ)

0

Στην αναγκαιότητα διασφάλισης της ενότητας της πόλης, απέναντι στο διχαστικό λόγο που αρθρώνεται κατά την προεκλογική περίοδο ενόψει των δημοτικών εκλογών, αναφέρθηκε εκτενώς ο δήμαρχος Λαρισαίων κα εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας σε μια πολύ μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και την παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

Ο κ. Καλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη της «Συμπαράταξης» στις εκλογές, τόνισε ότι όλες οι εξαγγελίες του 2014 υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, ενώ περιέγραψε και τους προγραμματικούς άξονες για την επόμενη θητεία.

Ο δήμαρχος, δήλωσε υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης, ενώ για την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων του α’ γύρου, υπογράμμισε ότι οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν «χαλαρή ψήφο» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, όπως γίνονταν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο δήμαρχος απέφυγε την σύγκρουση με την βασική του αντίπαλο κ. Ρ. Καραλαριώτου και τους άλλους υποψηφίους, ωστόσο απάντησε εμμέσως σε πρόσφατες τοποθετήσεις της, λέγοντας τα εξής:  «Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούν να με συνδέσουν με δήθεν οικονομικά συμφέροντα. Πρόκειται για πρόδηλη έκφραση πανικού, σύγχυσης και προετοιμασίας τους για την διαχείριση της ήττας.

Οι διαδρομές όλων μας είναι γνωστές στην πόλη. Και οι Λαρισαίοι έχουν νου και γνώση. Μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com