Γιατί Δημήτρη Καρανίκα για το Δήμο Ελασσόνας

0

Κρίνοντας από τον επικεφαλής του συνδυασμού και από τις- τους μέχρι τώρα ανακοινωθέντες υποψηφίους συμβούλους, αμέσως ξεχωρίζει κανείς ότι πρόκειται σχεδόν στο σύνολό τους για νέα πρόσωπα στα κοινά, με καθαρή προσωπική διαδρομή, επαγγελματική καταξίωση, επιτυχημένος αγρότες, υπαλλήλους, επαγγελματίες.

Είναι σαφές το προοδευτικό πρόσημο. Άτομα της γνώσης, της επιστήμης, της δημιουργίας, της ζωής και της προόδου με κρυστάλλινη καθαρότητα, έρχονται να κάνουν τη διαφορά και να σηματοδοτήσουν επιτέλους μια νέα εποχή για την επαρχία μας.

Η μέχρι τώρα ανιδιοτελής προσφορά τους σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής, το εγνωσμένο ήθος και εργατικότητα, η εντιμότητα, ο ανθρωπισμός και η απλότητα, προσδίδουν στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου και στους συνεργάτες του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν εχέγγυα για χρηστή διαχείριση του Δήμου και ότι δεν θα είναι ” μία από τα ίδια “.

Δεν φιλοδοξούν να ” καταλάβουν ” το Δήμο για να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, αλλά να ανατρέψουν αυτό που χρόνια μας πνίγει, μάς κρατάει σε αδράνεια, οπισθοδρόμηση.

Έρχεται να αντιπαρατεθεί στο φθαρμένο πολιτικό προσωπικό ( δημοτικούς συμβούλους- άρχοντες) το οποίο αποτελεί την καθεστηκυία ανυπόληπτη πια τάξη της αλαζονείας, του βοναπαρτισμού και της καθεστωτικής νοοτροπίας.

Είναι απέναντι σε αυτούς που λειτουργούν ως σημαίες ευκαιρίας και συντάσσονται πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο συνδυασμό κατά πως τους συμφέρει, αρκεί να είναι αυτοί στα πράγματα.

Αντιπαρατίθεται στην άγνοια των μέχρι τώρα διοικούντων που άφησαν ευκαιρίες και ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Που δεν αξιοποίησαν διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα, πλην ελαχίστων από το ΦιλόΔημος, κοινοτικά πλαίσια, ΕΣΠΑ, συνέργειες κλπ. τα οποία θα είχαν δώσει τρομακτική ώθηση στην ανάπτυξη προς όφελος όλων. Απλά περιορίστηκαν στην κρατική χρηματοδότηση και ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει πώς και πού διατέθηκε.

Επειδή δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό, ας μην αφήσουμε άλλη μια 4ετια να πάει χαμένη, να απαλλαγούμε από το παλιό. Να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρα των νέων του τόπου μας, να ανταμείβεται ο κόπος των βιοπαλαιστών και να υπάρχει ισότιμη αντιμετώπιση του κάθε πολίτη, καλώ τους συμπατριώτες μου να εμπιστευτούν, υποστηρίξουν και να ψηφίσουν ανεπιφύλακτα το συνδυασμό:

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

που αποδεδειγμένα διαθέτει ανθρώπους με γνώσεις, ικανότητες, φαντασία, δημιουργικότητα και ανιδιοτέλεια.

 

Θανάσης Τριανταφύλλου

Πρώην υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ολύμπου

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com