Παπαδημούλης: Στις ευρωεκλογές καταψηφίζουμε ακροδεξιά και νεοφιλελευθερισμό σε Ευρώπη και Ελλάδα

0

Λάβρος εναντίον όσων παρεμβαίνουν και κρίνουν τη Δικαιοσύνη στην υπόθεση novartis εμφανίστηκε την Τετάρτη από τη Λάρισα ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλεία της στην υπόθεση novartis. Είναι απαράδεκτες οι ύβρεις προς την Δικαιοσύνη. Είναι επίσης απαράδεκτο ο κ. Λοβέρδος να αποκαλεί συμμορίτισσα μια δικαστική λειτουργό. Αυτοί που μιλούν σήμερα για σκευωρία, οι κ. κ. Λοβέρδος και Βενιζέλος, είχαν ψηφίσει πρώτοι για την αθώωση Τσοχατζόπουλου».

Ο κ. Παπαδημούλης συνοδευόταν από τους επίσης υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδόση Πελεγρίνη και Όλγα Νάσση. Ο κ. Πελεγρίνης, μιλώντας για την Ευρώπη, ξεκαθάρισε ότι τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της novartis ανέφερε ότι είναι μια υπόθεση σε έρευνα που «όλοι λένε πως είναι σκάνδαλο». Η κα Νάσση από την πλευρά της τόνισε ότι η Ε. Ε. πρέπει να δώσει έμφαση στην αγροδιατροφή ώστε «να μην οδηγηθούμε στην κατάργηση της μικρομεσαίας παραγωγής».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ανέφερε επιπλέον ότι η Προοδευτική συμμαχία είναι ακόμη στην αρχή και συναντά μεγάλη αποδοχή. Μιλώντας για το χρόνο των Εθνικών Εκλογών δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Μάλιστα, αναφερόμενος σε όσους προβλέπουν μεγάλες διαφορές το βράδυ των Ευρωεκλογών, σημείωσε με νόημα: «Ξεχάστε τις ταυτόχρονες εκλογές. Ας μην βιάζονται γιατί εκείνο το βράδυ κάποιοι θα σπάσουν τα μολύβια τους».

«Η Ελλάδα βγαίνει από πηγάδι της κρίσης. Στις Ευρωεκλογές να καταψηφίσουμε την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό που εκφράζεται από κοινού με την υποψηφιότητα Βέμπερ», επισήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε εκδήλωση που διοργανώνει το βράδυ της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Λάρισας η Νομαρχιακής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από larissanet.gr  

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com