Περιφερειακή σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με τον Λόη Λαμπριανίδη

0

Περιφερειακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Λόη Λαμπριανίδη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννα Βαγενά και Νίκος Παπαδόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, Θωμάς Τσούπος, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και μέλη των τμημάτων Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Επιτροπών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν οι στρατηγικές του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, οι δράσεις του υπουργείου για τη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων, ο επενδυτικός νόμος και μια σειρά νέων νομοθετημάτων που προωθεί σε αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκε πλούσιος και ουσιαστικός διάλογος, μέσω των παρεμβάσεων και των προτάσεων που κατέθεσαν τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μενέλαος Κατσαμπέλας  

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com