«Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό του κ. Μητσοτάκη θα είναι ισχυρό»

0

Για «αντιστροφή της πραγματικότητας» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στη Ρόδο

————————————————

«O πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό».

«Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Siemens, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων. Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους. Για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο «κόφτης», ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, κι ότι, τελικά, μειώθηκαν κι οι συντάξεις», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com