Συνάντηση της βουλευτού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννας Βαγενά με την Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Αθήνα, κ. Ana Vukadinovic

0

H Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μαυροβουνίου, κ. Άννα Βαγενά, πραγματοποίησε χθες, 28/02/19, συνάντηση με την Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Αθήνα, κ. Ana Vukadinovic.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα κυρίως πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η κ. Βαγενά επισήμανε πως ο πολιτισμός είναι δρόμος φιλίας και ένωσης των λαών. Στο πλαίσιο αυτό, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για πολιτιστική συνεργασία και για ανταλλαγή ιδεών και επισκέψεων.

Η Άννα Βαγενά εστίασε στη στήριξη που παρέχει η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ώστε το Μαυροβούνιο να είναι η επόμενη χώρα που θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Η κυβέρνησή μας πιστεύει πως όσο πιο ισχυρή είναι η παρουσία των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όσο πιο στενή η συνεργασία μας, τόσο περισσότερο θα ακούγεται και θα γίνεται αισθητή η φωνή μας, η φωνή των μικρότερων και οικονομικά ασθενέστερων κρατών. Ευχόμαστε και ελπίζουμε το Μαυροβούνιο να βρει σύντομα τη θέση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε μαζί να γίνουμε πιο ισχυροί», δήλωσε κλείνοντας η βουλευτής.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com