ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα για την ακροδεξιά αντισυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

0

«Ο ακροδεξιός συρφετός που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει από τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μακεδονίας», αναφέρει η Κουμουνδούρου, με αφορμή την ακροδεξιά αντισυγκέντρωση που οργανώνεται στην πόλη, την ημέρα της πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα και τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν έμπρακτα αυτές τις αντισυγκεντρώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ακροδεξιά αντισυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη:

«Η ανακοίνωση της πολιτικής συγκέντρωσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις 14/12 με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύεται από την αντίδραση των γνωστών εθνικιστικών κύκλων της πόλης, οι οποίοι θεωρούν ότι η πόλη ανήκει στους ίδιους και καλούν σε αντισυγκέντρωση.

Η προσπάθεια αυτή για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις θα πέσει στο κενό. Ο ακροδεξιός συρφετός που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει από τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μακεδονίας.

Περιμένουμε από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και από τα υπόλοιπα κόμματα και τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν έμπρακτα αυτές τις αντισυγκεντρώσεις και να πάρουν αποστάσεις από το εθνικιστικό μίσος και την πατριδοκαπηλία».

 

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com