Η ΟΝΝΕΔ στον αστερισμό της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς

0

Η ΟΝΝΕΔ, μέσα από τη χθεσινή της «ευχαριστήρια» ανακοίνωση, επιβεβαιώνει με κάθε επισημότητα τις πολιτικές της θέσεις για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την κατάργηση κάθε δικαιώματος των νέων εργαζομένων, τη δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μόνο για τους οικονομικά ισχυρούς, καθώς και τη διαμόρφωση ενός συστήματος υγείας για λίγους.

Για ακόμη μια φορά, οι πολιτικές θέσεις της ΟΝΝΕΔ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι τα «άριστα» στελέχη τους βρίσκονται εντελώς εκτός κοινωνικής πραγματικότητας, επιδιώκοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να εκφράσουν τα συμφέροντα συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών ελίτ.

Οι σκληρά νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιές θέσεις της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. δεν μας εκπλήσσουν. Αυτό συμβαίνει όταν την πολιτική κατεύθυνση χαράσσουν από τη μια ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων «για τη Μακεδονία», Konstantinos Kyranakis, και από την άλλη τα ακροδεξιά πρώην μέλη του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis και Μάκης Βορίδης.

Όσο για τα περί αλητείας, εμείς τσεκούρι δεν κρατήσαμε ποτέ, μπράβους δεν φέραμε ποτέ, τα δημόσια ταμεία δεν τα πειράξαμε ποτέ.

Να είναι σίγουρη η ΟΝΝΕΔ ότι κανένας δεν θα ζήσει τη ζούγκλα που ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης.

#διάλεξε_πλευρά

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com