ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ψευτόμαγκας βουλευτής της Ν.Δ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης»

0

Tι αναφέρει η Κουμουνδούρου για τον Β. Οικονόμου ο οποίος, όταν δεν απειλεί με κλωτσιές τον Πρωθυπουργό της χώρας και την Περιφερειάρχη Αττικής, καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ των οποίων και το Μάτι!

Αναλυτικά το σημερινό σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Β. Οικονόμου:

«Ο  βουλευτής της Ν.Δ. κ. Οικονόμου, όταν δεν απειλεί με κλωτσιές τον Πρωθυπουργό της χώρας και την Περιφερειάρχη Αττικήςκαταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για την εξαίρεση οικισμών από τους δασικούς χάρτες, μεταξύ των οποίων και το Μάτι.

Κανονικά, ο ψευτόμαγκας βουλευτής της Ν.Δ. θα έπρεπε να εξαφανιστεί από προσώπου γης αφού γνώριζε τι είχε ζητήσει στη Βουλή, αλλά δεν το έκανε. Προχώρησε σε λεκτικούς τραμπουκισμούς απέναντι στην κυβέρνηση.

Και αν ο ίδιος ενδεχομένως έχει το ακαταλόγιστο, ο κ. Μητσοτάκης, που βρίσκεται; Κατά  δήλωση της κας Σπυράκη από το 2007 (!) ο πρόεδρος της Ν.Δ. ζητά κατεδαφίσεις αυθαιρέτων. Θα καταδικάσει σήμερα τις σχετικές ενέργειες του βουλευτή του που είχαν ως στόχο τη νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας, αλλά και τους τραμπουκισμούς του;».

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο «οργισμένος» Οικονόμου ζητούσε να εξαιρεθεί το Μάτι από τους δασικούς χάρτες

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com