Απειλές με εκφράσεις πεζοδρομίου από στέλεχος της Ν. Δ. – ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλυπτικές χυδαιότητες

0

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, προέβη σήμερα σε αήθη επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της περιφερειάρχη Αττικής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό – «Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του», το σχόλιο του γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κλωτσιές και δρόμο»: Δεν άντεξε ο Βασίλης Οικονόμου μιλώντας σήμερα στον Real FM και ξεδίπλωσε όλο το αντιπολιτευτικό του… ταλέντο, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η Ρένα Δούρου θέλουνε «κλωτσιές και δρόμο» επειδή ήξεραν ότι «δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο» όταν ανέλαβαν καθήκοντα το 2014 και το 2015.

Αντί δηλαδή ο βουλευτής της ΝΔ – που μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έχει χρίσει και υπεύθυνο Τομέα Υγείας του κόμματός του – να ζητήσει συγνώμη για όσα δεν έκανε το κόμμα του όλα τα χρόνια που βρισκόταν στη διακυβέρνηση της χώρας, ….ζητάει τα ρέστα από την τωρινή κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής, χρησιμοποιώντας γηπεδικές εκφράσεις!

«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέρανε και ο κ. Τσίπρας και η κα Δούρου; Δεν πολιτεύτηκαν με αυτό το δεδομένο; Δεν το ‘ξεραν όταν πολιτεύτηκαν το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015;», είπε συγκεκριμένα ο Βασ. Οικονόμου για να προσθέσει «Θέλουνε κλωτσιές και δρόμο!» – και μετά από στιγμιαίο δισταγμό (προφανώς καταλαβαίνοντας ότι υπερέβη τα όρια) – επαναλαμβάνει: «Και δρόμο!»

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε τον κατήφορό του επαναλαμβάνοντας τα περί «κρυπτόμενης» περιφερειάρχη και προσφεύγοντας μια ακόμη φορά στις ειρωνείες, αντί της σοβαρής κριτικής.  Ο Κυρ. Μητσοτάκης μπορεί να νιώθει περήφανος για τις επιλογές του…

ΣΥΡΙΖΑ: Απειλές και χυδαιότητες,  αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξής του 

Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του Β. Οικονόμου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση.

Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του».

ΠΗΓΗ: left.gr                                       

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com