Συνεχίζεται η ταυτοποίηση των θυμάτων της τραγωδίας – Στους 88 ο αριθμός των νεκρών

0

Οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική έφθασαν στους 88 – Τα Μικτά κλιμάκια του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές συνεχίζουν να ερευνούν το Μάτι για την εύρεση αγνοουμένων

Στους 88 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς στις 2 τα ξημερώματα κατέληξε στο ΚΑΤ γυναίκα 42 ετών η οποία ήταν διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Νεκρός ο 13χρονος αγνοούμενος στο Μάτι

Η τραγωδία συνεχίζεται: Νεκρά τα δύο δίδυμα κορίτσια

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τα Μικτά κλιμάκια του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές συνεχίζουν να ερευνούν το Μάτι για την εύρεση αγνοουμένων. Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να μπορέσουν να αποκαταστήσουν ότι μπορεί να αποκατασταθεί. Πρώτη μέριμνα, η επαναφορά της ηλεκτροδότησης.

Έρευνες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού στη θάλασσα για εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων ατόμων

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει παραλάβει έως τώρα 71 βιολογικά υλικά συγγενών αγνοούμενων και 80 σορών 

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζει βιολογικά υλικά συγγενών αγνοούμενων και σορών, από την φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής και αναλύει αποτελέσματα όλο το 24ωρο, όπως τονίζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν παραληφθεί 71 συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 80 βιολογικά υλικά σορών και 22 δελτία δακτυλικών αποτυπωμάτων από σορούς, για την αντιπαραβολή τους.

Επιπλέον, από χθες έχει ξεκινήσει η σύνταξη εκθέσεων εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης, με τη διακρίβωση της ταυτότητας των νεκρών μέσω της μεθόδου DNA και αποτυπωμάτων, οι οποίες αποστέλλονται στην αρμόδια προανακριτική αρχή, που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα.

ΠΗΓΗ: left.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και ΕΡΤ    

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com