ΣΥΡΙΖΑ: Έλυνε κι έδενε ο Φρουζής στα σαλόνια της Ν.Δ.

0

«Έλυνε και έδενε ο Φρουζής» επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις Σαμαρά-Φρουζή, αναφέροντας ότι «ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις Σαμαρά-Φρουζή:

Ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Νοβάρτις.

Η εφημερίδα Ντοκουμέντο αποκαλύπτει σήμερα ότι όχι μόνο τον γνώριζε από το 2009, αλλά και μετά από επιστολή του Φρουζή, που ζητούσε τη στήριξή του, ως υπουργού Πολιτισμού τότε, έσπευσε να διαπράξει το ρουσφέτι που του ζητούσε και να αποχαρακτηρίσει ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο.

Τελικά,  τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ. Τα δείπνα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φιλικά μέηλ που αντάλλασσαν, τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά, οι επιστολές Γεωργιάδη, όπως και το ρουσφέτι που αποκαλύπτει το Ντοκουμέντο, συνθέτουν μια σκοτεινή εικόνα υπόγειων σχέσεων, αλληλοεξυπηρετήσεων, και διαπλοκής, στην οποία το κόμμα της ΝΔ είναι «χωμένο μέχρι το λαιμό».

Αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί με μια φωνή όλοι τους, τώρα που το σκάνδαλο Νοβάρτις αποκαλύπτεται, κάνουν λόγο για «σκευωρία».

Η εφημερίδα Ντοκουμέντο στο δημοσίευμα με τίτλος «Το ρουσφέτι του Σαμαρά στον Φρουζή» αποκαλύπτει πώς αποχαρακτηρίστηκε από διατηρητέο μνημείο το 2009 το πατρικό σπίτι του Mr Novartis στο Ηράκλειο.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com