Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στους «5»

0

«Καλωσορίζουμε τον «ανταρτοπόλεμο» που ξεκίνησαν τα «5»  αποστασιοποιημένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, μέσα από τις «φιλόξενες» στήλες της «Ελευθερίας» και δη πρωτοσέλιδα.

Σε ό, τι αφορά την άποψη για την λειτουργία του κόμματος τοπικά, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα αν η κριτική γινόταν με τους ίδιους ενεργούς στην καθημερινή δράση του κόμματος και δεν περιοριζόταν σε γενικόλογους αφορισμούς και χαρακτηρισμούς που τροφοδοτούν την προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τις στήλες της «Ε», με στόχους επικοινωνιακούς.

Σχετικά όμως με τις γενικότερες απόψεις για την τακτική του κόμματος και της κυβέρνησης, που αφορούν στην τροποποίηση του κεντρικού πολιτικού αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατούμε να τους παρακολουθήσουμε, γιατί οι «5» το μηχανεύτηκαν όταν αποστρατεύθηκαν από την ενεργό δράση και είδαν, «ως φαίνεται», με άλλη ματιά την πολιτική πραγματικότητα.

Ας είναι καλά! Έχει ενδιαφέρον και αυτή η προσέγγιση…

Θεωρούμε ότι και αυτοί έχουν το δικαίωμα να λένε ελεύθερα την γνώμη τους και εμείς με τη σειρά μας να διερωτόμαστε: Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε και πότε.

Σε μια περίοδο που η όποια «μουρμούρα» έχει λείψει παντελώς από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα λειτουργεί συλλογικά και το καθεστωτικό μέτωπο  βάλλει συνεχώς εναντίον του, έκαναν την εμφάνισή τους επικριτικά από τις στήλες της «Ε», εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφοι έμπειροι , με θητεία στα όργανα του κόμματος οι τέσσερις οι οποίοι είχαν αποφασίσει πριν από 15 μήνες την αυτοπεριθωριοποίησή τους από την δράση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποτελεί καμία πρωτοτυπία, αδρανοποιημένα μέλη της Αριστεράς να τροφοδοτούν την προπαγάνδα των αντιπάλων. Γι’  αυτό και αντιμετωπίζουμε από θέσεις αρχών και με πολιτική νηφαλιότητα τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς των «5», που δεν συνάδουν με την πολιτική κουλτούρα και το ήθος της σύγχρονης Αριστεράς.

Θα περιμέναμε να είναι πιο σεμνοί…».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com