Ώρα της κρίσης: Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

0

Η ώρα της κρίσης για την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που ταλαιπώρησε την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας επί χρόνια έφτασε: Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου

Όπως ενημερώνει το GoldenDawnWatch που δεν σταμάτησε στιγμή να καλύπτει τα τεκταινόμενα στη δίκη:

«Το δικαστήριο διακόπτει 13:20 για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης ολοκληρώθηκαν οπότε κατά την εν λόγω δικάσιμη θα πραγματοποιηθεί η αναγγελία της απόφασης από το δικαστήριο».

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των χρυσαυγιτών κατηγορούμενων – συγκεκριμένα του Τ. Μιχαλόλια, ως συνηγόρου του «αρχηγού» Ν. Μιχαλολιάκου.

Η δίκη φτάνει στο τέλος της μετά από διαδικασία πέντε και πλέον ετών, κι ενώ όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί μοιραία λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης. Ελεύθερος είναι και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Την Τετάρτη 2/9 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο, με το σύνθημα, ενόψει της απόφασης, «δεν είναι αθώοι».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com