Δεν ζητήθηκαν διευκρινίσεις για τον ελληνικό προϋπολογισμό

0

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους που κατατέθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Εκτός από την Ιταλία επιστολές έλαβαν σήμερα: η Γαλλία, η Ισπανία, η Σλοβενία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο. Οι επιστολές έχουν τώρα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε σήμερα και επισήμως “διευκρινίσεις” από τη Γαλλία για τον προϋπολογισμό της για το 2019, που θεωρείται ότι δεν τηρεί κατά γράμμα τους ευρωπαϊκούς κανόνες, μια κατάσταση που ωστόσο είναι λιγότερο σοβαρή από εκείνη της Ιταλίας.

Δ. Παπαδημούλης: Ένα ακόμη πλήγμα στις Κασσάνδρες της ΝΔ

Το «πράσινο φως» του ελληνικού προϋπολογισμού σχολίασε και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης γράφοντας:

«Δεκτό από την Κομισιόν το σχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού, χωρίς να ζητηθούν διευκρινίσεις. Θετικό σήμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Τηρούμε 100% τις δεσμεύσεις μας, χωρίς την περικοπή των συντάξεων. Ένα ακόμη πλήγμα στις Κασσάνδρες της ΝΔ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com