«Θαυμάστε το πολιτικό ήθος του ανδρός!»

0

Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε ως σχόλιο του γραφείου τύπου του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε αντίστοιχο σχόλιο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 11 Αυγούστου στη 2η σελίδα της εφημερίδας «Ελευθερία». Για άγνωστους σε εμάς λόγους, το συγκεκριμένο κείμενο δημοσιεύτηκε σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας στο φύλλο της Κυριακής 12 Αυγούστου. Το παραθέτουμε ως έχει:

«Η έλλειψη ψυχραιμίας που διακρίνει εσχάτως τα περισσότερα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τα οδηγεί από το ένα πολιτικό ατόπημα στο άλλο. Κραυγαλέο παράδειγμα ο μέχρι πρότινος αυτοχαρακτηριζόμενος ως «άμεμπτου πολιτικής ηθικής», βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Χαρακόπουλος, που κατά τα άλλα ενοχλείται από τις «χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού, επιχειρεί προκαταβολικά να τον αποδομήσει, χρησιμοποιώντας ανήθικες εκφράσεις εναντίον πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αποκαλώντας τους «ρετάλια» και τον ανασχηματισμό … «κουρελού»!

Θαυμάστε το πολιτικό ήθος του ανδρός!

Όταν το κόμμα του συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ επί 2,5 χρόνια, βυθίζοντας τον λαό στις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πρακτικές που έφεραν την ανεργία στο 28 %, προφανώς δεν είχε να κάνει με «ρετάλια».

Μωραίνει Κύριος…  

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com