Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Αττικής και από τους Λαρισαίους (ΦΩΤΟ)

0

Συγκλονιστικό είναι ήδη από χθες το κύμα αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική, που ξέσπασε σε ολόκληρη τη χώρα.

Τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα, χιλιάδες πολίτες έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να συνδράμουν, προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, χρήματα, ακόμα και διαμερίσματα για τη φιλοξενία αστέγων και πάνω απ’ όλα αίμα για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών που παρατηρούνται.

Τεράστια υπήρξε από την πρώτη στιγμή και η ανταπόκριση των Λαρισαίων που συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων, σε συντονισμό με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου μετά τα γεγονότα που εξελίσσονται από τις πυρκαγιές στην Αττική, κάλεσε τους φορείς και τους πολίτες της Λάρισας να συνδράμουν άμεσα στην συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης και ειδικότερα:

γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική ώστε να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές και ζητούν τη βοήθειά μας.

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Μανωλάκη 9-11, σήμερα Τετάρτη και Πέμπτη, 25 και 26 Ιουλίου και ώρες 9:00πμ έως 20:00.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com