Σε βαθιά απόγνωση η ΝΟΔΕ…

0

Ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και υπέρ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας έδωσε χθες στην δημοσιότητα η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας, καταφέρνοντας να πετύχει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επεδίωκε (!), χαρακτηριστικό παράδειγμα της αμηχανίας αλλά και της πολυγλωσσίας στις οποίες έχει περιέλθει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, υπερασπίζεται τις θέσεις και τις πρακτικές που έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα ο κ. Αγοραστός, αποδεικνύοντας ότι οι πομπώδεις διακηρύξεις του Περιφερειάρχη περί «υπερκομματικού πατριωτισμού» δεν είναι τίποτα άλλο παρά στάχτη στα μάτια των Θεσσαλών πολιτών.

Την ίδια στιγμή, τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν «δικαιολογημένη οργή» τις ακραίες συμπεριφορές κατά στελεχών της κυβέρνησης, ακόμα και από χούλιγκανς ποδοσφαιρικών ομάδων, όπως συνέβη και πάλι μόλις χθες στη Θεσσαλονίκη.

Είναι γνωστοί οι δεσμοί του συντηρητικού χώρου με το παρακράτος της περιόδου 1963- ’65. Οι μνήμες από την «Καρφίτσα» και τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη δεν έχουν σβήσει. Παίζουν με τη φωτιά η σημερινή ηγετική ομάδα της Ν.Δ., με επικεφαλής τον κ. Μητσοτάκη και όσοι σφυρίζουν αδιάφορα σε τέτοια θέματα.

Απάντηση δε στο αγωνιώδες ερώτημα της ΝΟΔΕ για την αμοιβή του έδωσε ήδη με την δήλωσή του ο σ. Γιώργος Σταμπουλής. Μήπως τώρα είναι καιρός να ανοίξει το στόμα του και ο κ. Αγοραστός για την ΚΕΚΑΝΕΜ;

Τέλος, η επανάληψη του αιτήματος για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, μάλλον από κακοφορμισμένη συνήθεια γίνεται εκ μέρους της ΝΟΔΕ! Μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα υπάρξουν και άλλες, μεγάλες επιτυχίες της Κυβέρνησης σε εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, οι οποίες θα σπρώξουν τη ΝΟΔΕ σε ακόμα  βαθύτερη απόγνωση…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ           

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com