Π. Ρήγας: «Ευχόμαστε στη Ν.Δ. καλά ξεμπερδέματα με τη Δημοκρατία και τον λαό»

0

Η εξίσωση της δημοκρατικής έκφρασης του κυρίαρχου λαού με “άσχημα μπλεξίματα” στο μυαλό του κ. Τασούλα είναι ενδεικτική της αντίληψης της ΝΔ για τη δημοκρατία στην εποχή του κ. Μητσοτάκη του νεότερου

«Καλά ξεμπερδέματα με τη δημοκρατία και τον λαό», «ευχήθηκε» ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας στη ΝΔ, με αφορμή τον προβληματισμό του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Τασούλα για το ότι «ο δημοκρατικός τρόπος εκλογής, δυστυχώς, δεν εξασφαλίζει και τον αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Τασούλας μιλώντας στην εκπομπή των Β. Λυριτζή – Δ. Καμπουράκη στον «Real fm» εξαπέλυσε ακροδεξιάς κοπής επίθεση στην κυβέρνηση, αμφισβητώντας ευθέως τη δημοκρατία και την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας. Είπε συγκεκριμένα: «…έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα, έχουμε μπλέξει βέβαια με δημοκρατικό τρόπο, γιατί εξελέγησαν με τη δημοκρατική έκφραση του ελληνικού λαού, αλλά ο δημοκρατικός τρόπος εκλογής, δυστυχώς, δεν εξασφαλίζει και τον αποτελεσματικό τρόπο διακυβέρνησης και εδώ είναι το πρόβλημά μας. Έχουμε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα!».

«Η εξίσωση της δημοκρατικής έκφρασης του κυρίαρχου λαού με “άσχημα μπλεξίματα” στο μυαλό του κ. Τασούλα είναι ενδεικτική της αντίληψης της ΝΔ για τη δημοκρατία στην εποχή του κ. Μητσοτάκη του νεότερου. Καλά ξεμπερδέματα με τη δημοκρατία και τον λαό τους ευχόμαστε”, σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com