Με 17 νέα ασθενοφόρα ενισχύθηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Θεσσαλία

0

Δεκαεπτά, νέα, υπερσύγχρονα και συμβατά με τις ανάγκες της περιοχής ασθενοφόρα, ανήκουν από το Σάββατο 17 Μαρτίου στον στόλο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Η τελετή παραλαβής και παράδοσης των νέων ασθενοφόρων, που αποτελούν τμήμα της δωρεάς συνολικά 143 οχημάτων από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στο Μεζούρλο της Λάρισας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννα Βαγενά και Νίκος Παπαδόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεικόπουλος και ο συντονιστής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, Πέτρος Παπαγεωργίου.

Όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο διοικητής του ΕΚΑΒ, Κώστας Καρακατσιανόπουλος, τον στόλο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας θα ενισχύσουν σύντομα  επιπλέον 13 ασθενοφόρα που πρόκειται να αγοραστούν μέσω του ΕΣΠΑ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», εκτός της προμήθειας των ασθενοφόρων, έχει αναλάβει και την πλήρη συντήρησή τους για τα πρώτα 8 χρόνια.

Στην τελετή παραλαβής παράδοσης, παραβρέθηκαν επίσης, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Ελασσόνας, Παναγιώτης Σαρχώσης και Νίκος Ευαγγέλου, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Νέστορας Αντωνίου, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη, ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Δημήτρης Λιόλιος και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μενέλαος Κατσαμπέλας

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com