Ο κ. Χαρακόπουλος είχε χρόνια να επισκεφτεί την Ελασσόνα

0

Ο κ. Χαρακόπουλος συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης ενάντια στην Αριστερά για να καλύψει την απουσία του από την Επαρχία. Με παλαιοδεξιά, παλαιοκομματική  αντίληψη και συμπεριφορά, συνδέοντας τα εθνικά θέματα με τη θρησκευτική πίστη και επενδύοντας στην ευαισθησία πολλές φορές και στην άγνοια των πολιτών, γίνεται κήρυκας ακροδεξιών μηνυμάτων.

Το 2018 οι Ελασσονίτες γνωρίζουν ότι είναι η χρονιά εξόδου από τα μνημόνια που μας έβαλαν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα τα οποία χρεοκόπησαν την  χώρα μας, δημιούργησαν σωρεία σκανδάλων και οδήγησαν την επαρχία σε μαρασμό.

Ο κ. Χαρακόπουλος πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, από το Δημαρχείο Ελασσόνας έμαθε για πρώτη φορά για την ίδρυση της γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας και τα οφέλη που θα επιφέρει σε ολόκληρη την επαρχία. Γνωστοποιούμε ότι  το παραπάνω αίτημα  απασχόλησε το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κυβέρνησης στη Λάρισα και συνδυάστηκε με την αναβάθμιση της Γεωργικής Σχολής.

Ο κ. Χαρακόπουλος για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τον Όλυμπο και την ανάπτυξή του.  Τον πληροφορούμε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για τη ζωνοποίηση του Ολύμπου είναι έτοιμο. Ο ίδιος ενώ δεν  γνωρίζει την εξέλιξη των προβλημάτων της  περιοχής, δεν ενημερώνεται  έγκαιρα για να είναι χρήσιμος με την κριτική του στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της περιοχής,  όπως το υδατικό, οι υποδομές κλπ.

Είναι θλιβερό ένας συστηματικά απών Βουλευτής από την Επαρχία, να την επισκέπτεται εθιμικά   λόγω Εορτών, όπως και τα Φάρσαλα, και να προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο, «όπως τα καρύδια στα τσίγκια μια αποθήκης» κατά τη λαϊκή έκφραση.

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com