Έχω το μπαστούνι, μην πειράξει κανείς τον Τσίπρα!

0

και στον ΣΚΑΪ «τραβάνε τα μαλλιά τους» (video)

Τι νίλα κι αυτή!

Την απόλυτη «τσιπρίτσα» ανακάλυψαν (και κατόπιν τραβούσαν τα μαλλιά τους) στο κανάλι του Κυριάκου (ΣΚΑΪ) η οποία μάλιστα δηλώνει 90 χρονών και μάχιμη.

Στο πλαίσιο του «οδοιπορικού» που έκανε ο Γιώργος Τσελίκας στην Πλάκα για λογαριασμό του σταθμού, εκεί που θα περπατήσει ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν την ερχόμενη Πέμπτη, βρέθηκε μία γλυκύτατη γιαγιά, η οποία όπως αποδείχθηκε, είναι «βαμμένη» Τσιπρικιά.

«Πρώτα ο Τσίπρας και μετά εμείς» είπε αρχικά η κυρία Δέσποινα, για να δεχτεί την ερώτηση/απογοήτευση της παρουσιάστριας της εκπομπής «το εννοεί;».

Η κ. Δέσποινα όμως δεν έμεινε εκεί, συνεχίζοντας τις δηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, λέγοντας: «Έχω το μπαστούνι, μην τον πειράξει τρίχα κανείς, πρώτα ο Τσίπρας και μετά εμείς».

Υ.Γ. «Όλα τα λεφτά» η σχεδόν άβολη ατάκα της παρουσιάστριας, Μάιρας Μπάρμπα ότι «Όλοι τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε τον κύριο Τσίπρα». Fun fact: Είναι η ίδια που μόλις χθες, αμφισβήτησε ότι ο πρωθυπουργός έγραψε μόνος του το άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

 

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com