Ευγενία Μανωλίδου: το reality μέσα της…

0

Συντάκτης: Νίκος Αρτινός

Έγινε πανελληνίως γνωστή μέσα από το-απύθμενης ποιότητας-reality τηλεπαιχνίδι “Η στιγμή της αλήθειας”. Οι ερωτήσεις, που η ίδια δέχτηκε να ρωτήσει, τους παίκτες που δέχτηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκπομπή, ήταν ανάλογης ποιότητας και αισθητικής: Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;», «Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;», «Ο λόγος που παντρεύτηκες είναι για να πάρεις στεγαστικό δάνειο;», «Έχεις δει ποτέ ερωτικά τον φίλο της μάνας σου;», «Έφτυσες ποτέ σε πιάτο πελάτη στο κέτερινγκ στο οποίο δούλευες;», κ.λπ.

Οι μουσικές της σπουδές καθώς και η παιδεία της (!) έδωσαν την απαραίτητη ώθηση ώστε η ελληνική κοινωνία να απενεχοποιήσει την reality συμπεριφορά. Δεν πειράζει να βουτάς στα σκ@τ@, αρκεί να έχεις κλασική παιδεία. Δεν πειράζει να κάνεις ανασκαφές στα πιο ταπεινά ένστικτα των ανθρώπων, αρκεί να είσαι διάσημη-λέμε τώρα!- μαέστρος. Αυτή η θέση, σε συνδυασμό με την προβολή της, από αναλόγου ύφους εκπομπές (πρωϊνάδικα, μεσημεριανάδικα, Θέμος Αναστασιάδης), κατέστησαν την Μανωλίδου ως must selebrity, που ήρθε για να μείνει. Και πράγματι έμεινε. Το ταμπεραμέντο της ταίριαξε απόλυτα με την πολιτική χωματερή του Άδωνη Γεωργιάδη και η reality αισθητική στη χώρα μας απέκτησε, άλλου ύφους(συζυγικό-reality), διαστάσεις (είναι σα να κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι). Μάλιστα, όταν ο Γεωργιάδης έγινε υπουργός, η Ευγενία-ως πολιτικοποιημένη selebrity-έτρεξε να τον βοηθήσει. Έτσι έδειξε την ικανότητά της και στην σύνταξη ρομαντικών ραβασακίων  προς τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης), με τα οποία φρόντισε να διορίσει κόσμο και κοσμάκη.

Η reality αισθητική της Ευγενίας Μανωλίδου ήρθε για να μείνει. Αυτή την εποχή, συμμετέχει σε ένα ακόμη reality, στο οποίο κοουτσάρει με τις μουσικές της γνώσεις παιδάκια δημοτικού και γυμνασίου, τα οποία εκπαιδεύονται για να μπουν στην αρένα της reality δήθεν αριστείας και σε μια κοινωνία της ζούγκλας, που ονειρεύεται να χτίσει, ο σύζυγός της, “μπουμπούκος”  Άδωνης…

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της κουλτούρας που φέρει, με καμάρι η Ευγενία Μανωλίδου:

 

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com